Cumpara un antepremergator cand copilul tau invata sa mearga

Daca copilul tau invata sa faca primii pasi, inseamna ca a sosit momentul sa ii cumperi un antepremergator

Ce este antepremergatorul si la ce se foloseste?

Antepremergatorul este urmasul premergatorului clasic, pe care multa lume il cunoaste. Antepremergatorul este insa mai simplu si nu ofera suport intergral copilului in timp ce merge. In schimb, antepremergatorul se impinge, precum caruciorul de la supermarket. De aceea, copilul este fortat sa se sprijine natural pe propriile picioare atunci cand foloseste un antepremergator.

De aceea, este bine sa alegi un antepremergator in loc de clasicul premergator. De ce? Pentru ca premergatorul mai degraba incetineste progresul copilului atunci cand vine vorba de mersul pe jos. Multi medici pun deja la indoiala utiliatatea premergatorului.

In plus, antepremergatorul este mai simplu, mai usor de utilizat si de transportat.

Ce modele de antepremergator vei gasi pe piata

Cele mai cautat pe piata este antepremergatorul din lemn . Este usor de asamblat, de utilizat si este foarte rezistent. In plus, arata foarte bine. Exista si antepremergatoare de plastic, care pot fi si accesorizate cu diverse jucarii interactive, care ii vor solicita si atentia copilului. Daca doresti sa vezi mai multe modele de antepremergatoare sau oferte disponibile in acest moment pe piata, atunci viziteaza site-ul https://antepremergator.ro/ 

Speram sa gasesti cat mai repede un antepremergator potrivit pentru copilul tau, care incepe sa descopere lumea.