Concursul Poznas

Pe 1 aprilie ne tinem de ghidusii la CONCURSUL POZNAS.

Vino alaturi de copilul tau cu varsta de 6-12 ani si faceti echipa intr-un concurs cu intrebari de logica, cu raspunsuri evidente pentru cine are "ochi" sa le vada.

Va fi un concurs care va va testa spiritul de echipa, capacitatea de cooperare dar mai ales ATENTIA la detalii.

Nu te lasa pacalit si poti castiga premii frumoase pentru tine si copilul tau. Distractia este garantata!

PREMIUL CEL MARE: o cutie lego classic - 580 de piese pentru toate varstele 4-99 ani Exista atat de multe idei si posibilitati, indiferent ca esti un expert creativ sau ca faci primii pasi. Piesele speciale incluzand o usa, fereastra, roti, ochi si un rotor vor inspira constructorii de toate varstele, si fac din acest set un supliment grozav pentru orice colectie LEGO existenta. Cutia clasica de constructie creativa LEGO include de asemenea instructiuni pentru a te ajuta sa faci primii pasi.

Desi va exista un clasament si premiile vor fi diferite ca valoare, vom avea grija ca nimeni sa nu plece fara un cadou.

Investitia ta: 40 lei/pereche parinte-copil. Daca aduci un prieten, platiti numai 70 lei pentru 2 perechi parinte-copil.

Concursul va fi unul de tip stii si castigi, cu un TWIST si anume faptul ca intrebarile vor cuprinde mici capcane/pacaleli, ca doar e 1 aprilie. Fiecare intrebare te aduce mai aproape de premiul mare! Si pentru ca nu ne place competitia unul impotriva celuilalt, vom puncta si ajutorul acordat celorlalte echipe! Mai multe detalii despre regulile jocului veti afla la fata locului 😄

Detalii despre concurs si inscrieri pe lucia@learninghub.ro

locatia Bd Dacia 14, Reper Piata Romana, Bucuresti

Plata se face in avans prin transfer bancar in baza proformei, dar acordam garantia banilor inapoi, daca considerati ca nu a meritat!

Axa timpului - atelier despre timp pentru copii si parinti

La cererea publicului reluam atelierul despre timp, in care vom construi un ceas adevarat :)

Imagini de la primul atelier gasiti aici.

Axa timpului - Pendula arata clipa, dar cine arata vesnicia?

De ce are ora 60 minute? De ce exista anotimpuri? De ce suntem doar in anul 2016 (in cateva ore :) si Pamantul exista de fapt de milioane de ani?

Atelierul despre timp abordeaza un concept care este mai greu de integrat de catre copii, intrucat nu este ceva palpabil.

Vom vorbi despre ce este timpul, curgerea timpului, de unde provine alternanta zi-noapte, dar si alternanta anotimpurilor, si cum masuram acest timp ... relativ, care sunt unitatile de masura dar si instrumentele, ce este un an, un secol, un ceas, un calendar, o clepsidra ...

La sfarsit vom realiza impreuna un ceas analog adevarat, pe care copiii il utiliza cu drag.

Invitam copiii intre 4-12 ani alaturi de parinti, intr-un atelier in care vom imbina conceptele cu practica.

Inscrieri prin email la lucia@learninghub.ro in care sa mentionati numele persoanelor participante si varsta copiilor, dar si un telefon si un email de contact, pana pe 5 ianuarie.

Taxa de participare este 85 ron pentru o pereche parinte-copil, si include toate materialele necesare realizarii ceasului, iar la sfarsit veti pleca acasa cu un ceas functional, pe care copiii il vor folosi cu placere.

Locurile sunt limitate, iar confirmarea locului se face dupa confirmarea platii, prin transfer bancar, in avans, astfel incat sa avem timp sa pregatim materialele pentru toti participantii.

Numar de participanti: minim 5 - maxim 10 perechi parinte-copil.

Intrucat credem in ceea ce facem si ne dorim sa fiti multumiti, oferim GARANTIA BANILOR INAPOI. Daca pentru orice motiv, nu sunteti multumiti de atelier va vom returna banii achitati in avans.

Locatia, zona centrala, in Bucuresti, va fi anuntata participantilor, inainte de eveniment.

SMART Treasure Hunt - provocare in famnilie

Este vacanta insa nu plecati la ski? Doriti sa va distrati alaturi de copil, in acelasi timp punandu-va la contributie neuronii? Va este dor de o provocare mentala dincolo de bazele de date de la birou? V-ar placea sa primiti un cadou supriza de care sa va bucurati si dvs dar si copilul?

Va asteptam sa treziti copilul din voi intr-un FAMILY SMART Treasure Hunt!

Asteptam perechi parinte-copil (copii 5-12 ani*) intr-o provocare contracronometru in care va trebui sa rezolvati ghicitori, probleme de logica, puzzleuri, sa gasiti indicii si sa deschideti cutia secreta.

Provocarile vor avea diferite grade de dificultate astfel incat sa fie interesant si pentru copii si pentru adulti. Daca nu veti putea rezolva o problema, deblocarea se va face printr-o penalizare de timp sau printr-un joker.

La sfarsit veti primi un super cadou (constand intr-un pachet de produse si servicii) de care va veti bucura si unii si altii, nu neaparat impreuna :)

Va oferim 45 de minute de distractie, un super cadou, provocari mentale si multe rasete. Este important sa ajungeti la timp pentru a primi instructiunile necesare pe traseu si pentru a beneficia de timpul maxim alocat :)

Iar daca nu reusiti sa ajungeti la cutia secreta, veti primi un cadou de consolare caci noua ne place sa rasplatim efortul, nu numai rezultatul :)

Acceptati provocarea?

Investitia dvs: 50 ron/pereche parinte/copil. Inscrierile se fac prin formular.

Numai 10 locuri disponibile, in 2 serii de la 17.30 si 18.30. Va rugam sa mentionati seria in care doriti sa participati.

In masura locurilor disponibile veti primi confirmarea inscrierii, urmand ca locul sa fie rezervat dupa efectuarea platii.

Plata se face in avans, insa oferim garantia returnarii banilor. Daca pentru orice motiv considerati ca nu a meritat, noi va returnam banii, fara alte intrebari.

* puteti veni si cu copii mai mici, in masura in care considerati ca ar gusta activitati de genul acesta si ar avea rabdare cat dvs rezolvati provocarile :)

Ce este un calculator?

La invitatia Gradinitei Zori de Zi din Mogosoaia am prezentat copiilor un calculator, cum arata, ce functii indeplineste, iar pentru o mai buna intelegere a notiunilor am "tradus" componentele in omoloagele lor din corpul uman. Copiii au fost incantati! Cateva imagini din desfasurarea atelierului sunt atasate.

Cum arata lumina?

La invitatia Gradinitei Zori de Zi din Mogosoaia am discutat cu cei mici despre separarea luminii albe in culorilor curcubeului si am recreat efectul invers, realizand un titirez colorat ROGVAIV si demonstrand cum culorile, prin rotire, par ca se amesteca iar titirezul pare a fi alb. Cateva imagini din desfasurarea atelierului sunt atasate.

Călătorie prin Univers în bradul de Crăciun!

De ce e Marte planeta rosie? Ce culoare are planeta Venus? De ce au stelele in realitate culori diferite si de ce noua ne par a fi albe? Numai cateva din intrebarile care isi vor gasi raspunsul intr-un atelier educativo-distractiv, unde vom descoperi universul si apoi, utilizand diferite tehnici creative, vom confectiona ornamente cosmice pentru bradul de Craciun.

Ornamentele le veti lua acasa, unde copiii vor avea ocazia sa povesteasca fratilor si verisorilor cele descoperite la atelier, avand materialul didactic :) la indemana.

In plus, veti putea folosi apoi ornamentele pentru a realiza o macheta a Universului.

Invitam copiii alaturi de parinti, intr-un atelier de conectare 1 la 1 si 1 la Univers.

Durata 1h30 - 2h.

Inscrieri prin email la lucia@learninghub.ro in care sa mentionati numele persoanelor participante si varsta copiilor, dar si un telefon si un email de contact, pana pe 18 decembrie.

Taxa de participare este 80 ron pentru o pereche parinte-copil, si include toate materialele necesare realizarii ornamentelor, iar la sfarsit veti pleca acasa cu un set de planete si stele pentru a le folosi in bradul de Craciun.

Locurile sunt limitate, iar confirmarea locului se face dupa confirmarea platii, prin transfer bancar, in avans, pana pe 20 decembrie, astfel incat sa avem timp sa pregatim materialele pentru toti participantii.

Numar de participanti: minim 5 - maxim 10 perechi parinte-copil.

Intrucat credem in ceea ce facem si ne dorim sa fiti multumiti, oferim GARANTIA BANILOR INAPOI. Daca pentru orice motiv, nu sunteti multumiti de atelier va vom returna banii achitati in avans.

Locatia, zona centrala, in Bucuresti, va fi anuntata participantilor, inainte de eveniment.

Cateva imagini din desfasurarea atelierului: atasate Mai multe pe imagini in albumul nostru pe Facebook.

Infografic - Story of my life

Vom descoperi ce sunt infograficele si unde le putem folosi, apoi vom realiza un exercitiu de introspectie, pe care il vom concretiza intr-un infografic personal, descoperind astfel elementele unui infografic profesionist. Atelier realizat in cadrul Creative Est si adresat adultilor. Locuri limitate! Inscrierile prin mesaj privat la lucia@learninghub.ro in care includeti nume, prenume, email, telefon. Va astept!

Atelierul se adreseaza tuturor participantilor la Creative Est, primul festival dedicat industriilor creative românești, desfasurat in cadrul Atelierului de Productie, si va avea loc pe 18 octombrie intre orele 17-18. Detalii despre atelier si inscrieri gasiti pe pagina evenimentului.

Logo pe sufletul meu

Copiii vor descoperi un element de baza din designul grafic, ce il defineste, cum sa foloseasca textul, formele si culorile pentru a reda un mesaj printr-un simbol. Vom lucra aplicat pe propria persoana, astfel incat copiii se vor prezenta, se vor cunoaste, isi vor analiza personalitatea si isi vor construi un logo propriu, care sa ii reprezinte. Locuri limitate! Inscrierile se fac prin mesaj privat la lucia@learninghub.ro in care includeti nume, prenume, email, telefon, nume si varsta copil. Va astept!

Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta intre 7-12 ani, si va avea loc in cadrul Creative Est, primul festival dedicat industriilor creative românești, desfasurat la Atelierul de Productie, si va avea loc pe 18 octombrie intre orele 18:15-19. Detalii despre atelier si inscrieri gasiti pe pagina evenimentului.

Zbor printre planete

Copiii vor descoperi si experimenta ce este sistemul solar, care sunt planetele si traiectoriile acestora, cum arata ele, apoi vom cobori pe Pamant unde vom descoperi fenomene naturale si starile apei, iar in final vom contura povesti despre explorarea spatiului si vom trece la actiune construind rachete si invatand despre aerodinamicitate. Activitatile vor include notiuni de matematica si fizica (din modulul junior cercetator), notiuni financiare si economice (din modulul junior antreprenor), si vor fi presarate cu informatii legate de proportii, culori, estetica (din modulul junior grafician). In plus, vom avea si activitati artistice prin care isi vor exersa abilitatile de decupaj si colorare, activitati de teatru si improvizatie, in care vor exersa vorbitul in public si creativitatea in exprimare, dar si activitati motrice in care vor exersa coordonarea maini-picioare. Copiii vor avea ocazia sa lucreze atat individual, cat si in echipe, vor analiza si vor lua decizii, vor da feedback, vor fi exploratori si creatori in acelasi timp.

Atelierul se adreseaza parintilor participanti la conferinta Puterea relatiilor cu Gaspar & Otilia, organizata de Pagina de psihologie, in cadrul Movieplex, Plaza Mall. Detalii despre conferinta gasiti pe pagina evenimentului.