Speaker Totul despre mame


"Copiii absorb toată informaţia pe care o observă la noi (gesturi, reacţii și comportament non verbal) şi foarte puţin din ceea ce le spunem. Ne văd cu gadgeturile în mâna şi ne imită foarte uşor. Îmi amintesc că eram în facultate când am pus mâna pe primul touchpad la un laptop şi nu reuşeam să mişc mouse-ul pe ecran. Mi-a fost greu iniţial să deprind mişcarea aceea uşoară, iar fiica mea de 3 ani face cu uşurinţă swipe pe tabletă sau telefon, şi asta pentru că a văzut-o la noi, nu pentru că i-am fi explicat ceva."

Citeste articolele in intregime pe totuldespremame.ro/copilul-tau/educatie/lucia-radu-simota-descifrat-tainele-digitalului-pentru-copii-la-atelierele-cu-mamici si totuldespremame.ro/copilul-tau/activitate-si-joaca/lucia-radu-simota-in-interactiunea-cu-tehnologia-parintele-trebuie-sa-ajute-copilul-sa-nu-devina-leguma-hipnotizata-de-ecran .


Ana Nicolescu - Mamica Urbana - scrie despre noi


"Pe Lucia Radu-Simota am întâlnit-o anul trecut și am făcut ochii mari de mirare când mi-a spus că merge prin grădinițe și le explică celor mici noțiuni de fizică. Împreună cu Dan, soțul ei, au pus bazele conceptului Learning HUB."

Citeste articolul in intregime pe mamicaurbana.ro/ateliere-speciale-de-vacanta-cu-95-practica/.


Mara Wagner MeandMyMonkeys scrie despre noi


"Luați în considerare, dragi părinți, că, pe lângă cursurile tradiționale la care vă duceți copiii (sport, dansuri, pictură și instrument), au apărut și activități mai… actuale. Care, pe lângă că sunt distractive și se mulează pe profilul copiilor din ziua de azi, mai deschid și perspective."

Citeste articolul in intregime pe meandmymonkeys.ro/index.php/2016/04/08/leraning-hub-programare/.


B24Kids scrie despre noi


"Zilele trecute am participat la un atelier despre timp. Sub titlul Axa timpului, copiii au confecţionat câte un ceas analog, în întregime cum au vrut ei şi esenţialmente funcţional!."

Citeste articolul in intregime pe b24kids.blogspot.ro/2016/02/time-is-money-but-no-money-can-buy-time.html?m=1.

Mamica Urbana Ana Nicolescu scrie despre noi


"Pe Lucia Radu-Simota am cunoscut-o la Social Media for Parents. Apoi ne-am întâlnit la Webstock și am început să vorbim. Mi-a spus cu pasiune, convingere, încredere și multă dragoste, cum încearcă să îmbunătățească sistemul educațional din România prin cursurile pentru copii pe care le organizează și le susține la LearningHUB. Cursurile sunt mature și ancorate în realitatea românească, tematica lor este conștient aleasă pentru a le oferi copiilor pârghiile unei dezvoltări intelectuale conforme cu societatea în care trăim."

Citeste articolul in intregime pe mamicaurbana.ro/curiozitatea-sta-la-baza-evolutiei-si-a-invatarii-lucia-radu-simota-designer-instructional/.


Centrul de parenting scrie despre noi


De cele mai multe ori, simtim ca scoala nu ii pregateste pe copiii nostri pentru “ viata reala” sau ca educatia teoretica nu le mai este suficienta! Noi am simtit asta iar din luna octombrie 2015 am lansat un set de cursuri unice pe piata din Romania care imbina joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia, cu notiuni si concepte tehnice si economice. Ne-am propus sa lucram cu atentie la detalii, cu grija fata de stilul personal de invatare al copilului, cu dragoste pentru copii, cu pasiune si mult suflet!

Citeste articolul in intregime pe centruldeparenting.ro/ateliere-copii-antreprenoriat-it-learning-hub/.


Mamica autentica


"Miercuri seara am participat la primul eveniment din seria de evenimente organizate de Secom sub denumirea – Maraton de sănătate. Întrucât o lună de zile şi noi am ţinut-o continuu cu muci-tuse-febră, cu spitale intercalate şi copii alternativ acasă bolnavi, am aşteptat cu interes să aflu informaţii noi despre ce pot face eu ca mamă pentru copiii mei."

Citeste articolul in intregime pe mamicaautentica.wordpress.com/2016/03/10/muci-tuse-febra-la-maraton-de-sanatate-secom/.


Talente de nazdravani


"Alături au de Secom® au contribuit la reușita evenimentului Mămica Urbană și Mama Pan, iar de copii s-a ocupat în mod excepțional Learning Hub. Andrei este extrem de cârcotaș și greu de mulțumit, și dacă a doua zi el încă îmi spunea că s-a distrat, avem o mare bilă albă de dat!"

Citeste articolul in intregime pe talentedenazdravani.eu/blog/2016/03/10/maraton-sanatate-secom/.


Secom Romania


Dam startul Maratonului de Sanatate Secom

Citeste articolul in intregime pe secom.ro/dam-startul-maratonului-de-sanatate-secom/.


Pisica pe sarma (Ioana Marinescu) scrie despre noi


"Ne-a plăcut tare atelierul, vă recomand cu drag să urmăriți programul evenimentelor viitoare marca Learning Hub, pentru că în afară de ateliere extrem de interesante, organizează și module de cursuri. Cel avut în vedere de mine este Junior Antreprenor, pe care îl vizez în special pentru componenta de educație financiară. Poate învață copilul ceva și ne organizează și nouă bugetul de familie, că singuri nu ne iese."

Citeste articolul in intregime pe pisicapesarma.ro/copiii-si-timpul/.


Revista Mami scrie despre noi


"Learning Hub este locul unde reunim bucuria de a invata cu jocul si conceptele teoretice. Ideea a pornit de la dorinta mea de a contribui la imbunatatirea sistemului educational din Romania. Stiu, vei spune ca este un vis mare, insa am defalcat problemele si am identificat nevoile pe care le putem adresa noi, chiar din afata sistemului".

Vezi intregul interviu in revista Mami numarul din februarie, deja la chioscuri. .