Junior ANTREPENOR

Cursul va fi un mix de competente tehnice si competente sociale, avand ca obiective sa familiarizeze copiii cu notiuni din sfera managementului, notiuni economico-financiare, de marketing si branding, alaturi de dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa, vanzare si negociere. Mai mult, cursul va dezvolta gandirea critica a copiilor si va incuraja gasirea de solutii catre probleme date dar si luarea deciziilor in mod responsabil si asumat, fiind un curs cu precadere aplicat si presarat cu evenimente in care parintii pot observa evolutia copiilor.

Copiii vor lucra pe studii de caz reale, dar si pe situatii din viata lor carora le vor gasi rezolvare prin prisma conceptelor studiate.

Vom studia:
- ce sunt afacerile? cum putem produce un impact la nivel social?
- cum negociem? cum promovam? cum vindem o idee?
- cum realizam un produs?
- cum atragem resurse?
- cum realizam un buget?
- cum economisim si cum planificam?
- cum prezentam afacerea catre un potential sponsor?

Cursul va dezvolta abilitatile copiilor de prezentare, curajul de a vorbi in public, identificarea de argumente si solutii, curajul de lua initiativa si abilitatea de a lucra in echipa.

La sfarsitul cursului, copiii vor intelege principii generale de economie si isi vor consolida increderea in sine, avand oportunitatea de a organiza evenimente si chiar de a crea si vinde produse, exersand practic cele studiate.